Live stream Euro Hockey League finales (maandag 18 april)

Live stream Euro Hockey League finales (maandag 18 april)

Kijk maandag 18 april vanaf 13.45 uur LIVE naar de finales van de Euro Hockey League via de livestream hierboven.

De finales van de Euro Hockey League voor mannen en vrouwen vinden plaats op Tweede Paasdag, maandag 18 april. Om 13.45 uur zien we de vrouwenfinale, om 16.15 uur de mannenfinale.

De finales van de Euro Hockey League zijn op maandag 18 april te zien op NPO 1, NOS.nl en bovenstaande livestream. Samenvatting zie je hier op Gids.tv.

Live stream <em>Euro Hockey League</em> finales (maandag 18 april) Kijk maandag 18 april vanaf 13.45 uur LIVE naar de finales van de Euro Hockey League via de livestream hierboven. De finales van de Euro Hockey League voor mannen en vrouwen vinden plaats op Tweede Paasdag, maandag 18 april. Om 13.45 uur zien we de vrouwenfinale, om 16.15 uur de mannenfinale. De finales van de Euro Hockey League zijn op maandag 18 april te zien op NPO 1, NOS.nl en bovenstaande livestream. Samenvatting zie je hier op Gids.tv. Bekijk ook Hockeyfinale: Nederland met 3-1 voor tegen Argentinië (Olympische Spelen) Bekijk deze video » Video: Gaan de hockeyrokjes verdwijnen? Bekijk deze video »
Live :
Live stream Euro Hockey League finales (maandag 18 april)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Live stream Euro Hockey League finales (maandag 18 april) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV