Uitstel van executie: Thea's man zegt levensverzekering een week voor overlijden op

Uitstel van executie: Thea's man zegt levensverzekering een week voor overlijden op

Thea's man zegt een week voor zijn overlijden zijn levensverzekering op. Hierdoor kan Thea onmogelijk nog de hypotheek betalen. Zal het Martijn en zijn team lukken de woning te verkopen en een nieuwe woning te vinden?

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Uitstel van executie</em>: Thea's man zegt <em>levensverzekering</em> een week voor <em>overlijden</em> op Thea's man zegt een week voor zijn overlijden zijn levensverzekering op. Hierdoor kan Thea onmogelijk nog de hypotheek betalen. Zal het Martijn en zijn team lukken de woning te verkopen en een nieuwe woning te vinden? Tekst gaat verder onder de video. Financiële problemenThea zat niet alleen met het verdreit van haar man, ze kon haar rekeningen niet meer betalen en zeker niet haar hypotheek. In de meest kwetsbare periode leent Thea 25.000 euro aan haar broer, tot op de dag van vandaag heeft ze nog geen euro ontvangen. Uitstel van Executie is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Uitstel van executie terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Uitstel van executie: ‘Het is andermans huis, blijf van die spullen af!’ Bekijk deze video » Uitstel van executie: Marjo heeft enorme financiële problemen door ex-geliefde Bekijk deze video »
TV :
Uitstel van executie: Thea's man zegt levensverzekering een week voor overlijden op

Financiële problemen
Thea zat niet alleen met het verdreit van haar man, ze kon haar rekeningen niet meer betalen en zeker niet haar hypotheek. In de meest kwetsbare periode leent Thea 25.000 euro aan haar broer, tot op de dag van vandaag heeft ze nog geen euro ontvangen.

Uitstel van Executie is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Uitstel van executie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's