Bekijk de beelden: ME moet hard ingrijpen bij bekerfinale PSV – Ajax

Bekijk de beelden: ME moet hard ingrijpen bij bekerfinale PSV – Ajax

De bekerfinale tussen PSV en Ajax is zondagavond bepaald niet zonder ongeregeldheden verlopen. Voor, tijdens en de wedstrijd ging het in en rond het stadion mis. In totaal zijn er buiten De Kuip 22 supporters gearresteerd.

Tekst gaat verder onder de video.

Bekijk de beelden: <em>ME</em> moet hard ingrijpen bij <em>bekerfinale</em> PSV – Ajax De bekerfinale tussen PSV en Ajax is zondagavond bepaald niet zonder ongeregeldheden verlopen. Voor, tijdens en de wedstrijd ging het in en rond het stadion mis. In totaal zijn er buiten De Kuip 22 supporters gearresteerd. Tekst gaat verder onder de video. Rellen bij bekerfinaleZowel binnen als buiten het stadion vonden meerdere incidenten plaats. De ME moest ingrijpen toen enkele Ajax-supporters het PSV-vak binnengedrongen. Tot slot was ook het vertrek van de Ajax-bussen is niet voorspoedig gelopen. Bij de voorste bussen zou 'een klein opstootje' zijn ontstaan, wat uitmondde in grotere rellen. Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Video: Spelers PSV vieren feest na krankzinnige bekerfinale tegen Ajax Bekijk deze video » Geïrriteerde Erik Ten Hag: "Had maar één ploeg met de beker mogen staan en dat was Ajax" Bekijk deze video » Bekijk de beelden: Feest in Eindhoven na krankzinnige bekerfinale Bekijk deze video »
Voetbal :
Bekijk de beelden: ME moet hard ingrijpen bij bekerfinale PSV – Ajax

Rellen bij bekerfinale
Zowel binnen als buiten het stadion vonden meerdere incidenten plaats. De ME moest ingrijpen toen enkele Ajax-supporters het PSV-vak binnengedrongen. Tot slot was ook het vertrek van de Ajax-bussen is niet voorspoedig gelopen. Bij de voorste bussen zou 'een klein opstootje' zijn ontstaan, wat uitmondde in grotere rellen.

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV