ZIEN: De eerste trailer van Marvels Thor: Love and Thunder met Chris Hemsworth

ZIEN: De eerste trailer van Marvels Thor: Love and Thunder met Chris Hemsworth

Marvel heeft vandaag de eerste teaser-trailer vrijgegeven van de film Thor: Love and Thunder. De verwachtingen zijn wederom hooggespannen voor deze nieuwe superheldenfilm met een cast waar je U tegen zegt. Thor en zijn hamer zijn in groot gevaar. Bekijk hieronder de eerste teaser van Thor: Love and Thunder.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

ZIEN: De eerste trailer van Marvels <em>Thor: Love and Thunder</em> met Chris Hemsworth Marvel heeft vandaag de eerste teaser-trailer vrijgegeven van de film Thor: Love and Thunder. De verwachtingen zijn wederom hooggespannen voor deze nieuwe superheldenfilm met een cast waar je U tegen zegt. Thor en zijn hamer zijn in groot gevaar. Bekijk hieronder de eerste teaser van Thor: Love and Thunder. Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies. Het verhaalThor (Chris Hemsworth) is op een reis zoals hij nog nooit heeft meegemaakt: een zoektocht naar innerlijke vrede. Maar zijn pensionering wordt brutaal onderbroken door een galactische moordenaar die bekend staat als Gorr the God Butcher (Christian Bale), die de uitroeiing van de goden nastreeft. Deze Love and Thunder is het vervolg op Thor: Ragnarok uit 2017 en de vierde film in de Thor-saga. CastNaast Chris Hemsworth (Avengers: Endgame) en Taika Waititi (Our Flag Means Death) zijn ook Chris Pratt (Guardians of the Galaxy) en Christian Bale (Vice) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Taika Waititi (Thor: Ragnarok). Vanaf 8 juli 2022 is de film Thor: Love and Thunder te zien te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Actie, Avontuur, Fantasie. Bekijk de spectaculaire trailer van Doctor Strange in the Multiverse of Madness Bekijk deze video » Zien: Nieuwe serie Moon Knight is een mix van Fight Club en Indiana Jones Bekijk deze video »
Trailer :
ZIEN: De eerste trailer van Marvels Thor: Love and Thunder met Chris Hemsworth

Het verhaal
Thor (Chris Hemsworth) is op een reis zoals hij nog nooit heeft meegemaakt: een zoektocht naar innerlijke vrede. Maar zijn pensionering wordt brutaal onderbroken door een galactische moordenaar die bekend staat als Gorr the God Butcher (Christian Bale), die de uitroeiing van de goden nastreeft. Deze Love and Thunder is het vervolg op Thor: Ragnarok uit 2017 en de vierde film in de Thor-saga.

Cast
Naast Chris Hemsworth (Avengers: Endgame) en Taika Waititi (Our Flag Means Death) zijn ook Chris Pratt (Guardians of the Galaxy) en Christian Bale (Vice) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Taika Waititi (Thor: Ragnarok).

Vanaf 8 juli 2022 is de film Thor: Love and Thunder te zien te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Actie, Avontuur, Fantasie.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV