Zien: Duncan Laurence komt met mini-docu over LGBTQ+ gemeenschap

Zien: Duncan Laurence komt met mini-docu over LGBTQ+ gemeenschap

Zien: <em>Duncan Laurence</em> komt met mini-docu over LGBTQ+ gemeenschap In de aanloop naar Bevrijdingsdag komt ambassadeur van de vrijheid Duncan Laurence vandaag met een mini-docu, waarin hij onderzoekt hoe het vóór, tijdens en vlak ná de Tweede Wereldoorlog was om bij de LGBTQ+ gemeenschap te horen. Hiervoor bezocht hij plekken in Amsterdam, maar reisde ook af naar Berlijn waar hij sprak met een historicus. RTL Boulevard vertelt je er alles over. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. De docu voor Bevrijdingsdag is te zien op het YouTube-kanaal van het Nationaal Comité 4 & 5 mei.
Serie :
Zien: Duncan Laurence komt met mini-docu over LGBTQ+ gemeenschap

In de aanloop naar Bevrijdingsdag komt ambassadeur van de vrijheid Duncan Laurence vandaag met een mini-docu, waarin hij onderzoekt hoe het vóór, tijdens en vlak ná de Tweede Wereldoorlog was om bij de LGBTQ+ gemeenschap te horen. Hiervoor bezocht hij plekken in Amsterdam, maar reisde ook af naar Berlijn waar hij sprak met een historicus. RTL Boulevard vertelt je er alles over.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. De docu voor Bevrijdingsdag is te zien op het YouTube-kanaal van het Nationaal Comité 4 & 5 mei.

Actuele video's

Meer actuele video's