Khalid & Sophie gemist? Onno Blom over Jan Cremer: 'Zorgde voor schokgolf' (video)

Khalid & Sophie gemist? Onno Blom over Jan Cremer: 'Zorgde voor schokgolf' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 18 april. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> gemist? Onno Blom over Jan Cremer: 'Zorgde voor schokgolf' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 18 april. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Schrijver Onno Blom schreef een boek over het fenomeen Jan Cremer. Precies 60 jaar geleden maakte Jan Cremer de inmiddels iconische foto voor de cover van zijn boek. Het boek werd een bestseller. Blom: 'De publicatie van het boek veroorzaakte een schokgolf in het bedaagde, burgerlijke Nederland.' Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie gemist? Onno Blom over Jan Cremer: 'Zorgde voor schokgolf' (video)

Schrijver Onno Blom schreef een boek over het fenomeen Jan Cremer. Precies 60 jaar geleden maakte Jan Cremer de inmiddels iconische foto voor de cover van zijn boek. Het boek werd een bestseller. Blom: 'De publicatie van het boek veroorzaakte een schokgolf in het bedaagde, burgerlijke Nederland.'

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV