Chateau Bijstand: Martien Meiland plundert het kledingbudget van Erica (video)

Chateau Bijstand: Martien Meiland plundert het kledingbudget van Erica (video)

Hieronder zie je een fragment van Chateau Bijstand van maandag 18 april. Je kan de hele aflevering van Chateau Bijstand terugkijken bij Gids.tv.

<em>Chateau Bijstand</em>: Martien Meiland plundert het kledingbudget van Erica (video) Hieronder zie je een fragment van Chateau Bijstand van maandag 18 april. Je kan de hele aflevering van Chateau Bijstand terugkijken bij Gids.tv. Trouwe kijkers van Chateau Bijstand weten dat Erica Meiland de financiële touwtjes van het gezin goed in handen heeft. Zeker nu de Meilandjes op de kleintjes moeten letten. Martien en Maxime trekken zich daar niets van aan en plunderen de enveloppen van Erica. Alles voor een leeslamp! Chateau Bijstand is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Chateau Bijstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Bekijk ook Martien Meiland in Chateau Bijstand: "Ik ga toch geen oud brood vreten" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Trouwe kijkers van Chateau Bijstand weten dat Erica Meiland de financiële touwtjes van het gezin goed in handen heeft. Zeker nu de Meilandjes op de kleintjes moeten letten. Martien en Maxime trekken zich daar niets van aan en plunderen de enveloppen van Erica. Alles voor een leeslamp!

Chateau Bijstand is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Chateau Bijstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's