Chateau Bijstand gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Bijstand gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Bijstand gemist? Bekijk hier de hele uitzending De familie Meiland probeert een maand te leven - of overleven? - op bijstandsniveau in het programma Chateau Bijstand. Dat blijkt ook deze week niet even makkelijk, vooral wanneer het weekbudget op de mat valt. ShockMartien, Erica en Maxime Meiland ontvangen zoals elke week een budget dat alleen voor die specifieke week geldt. Dit keer zijn ze in shock als ze het broodnodige geld ontvangen, want het budget valt nog wat lager uit dan verwacht. Komen ze de schrik wel te boven? Goed doelGelukkig staan er ook weer wat activiteiten op het programma om de Meilandjes af te leiden van hun zorgen. Zo gaat de familie langs bij een lokaal goed doel, Help ons Helpen 0297. Hier kunnen ze de hulp van de familie goed gebruiken. :[broadcast:videos](ids:"441361,441362" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De familie Meiland probeert een maand te leven - of overleven? - op bijstandsniveau in het programma Chateau Bijstand. Dat blijkt ook deze week niet even makkelijk, vooral wanneer het weekbudget op de mat valt.

Shock
Martien, Erica en Maxime Meiland ontvangen zoals elke week een budget dat alleen voor die specifieke week geldt. Dit keer zijn ze in shock als ze het broodnodige geld ontvangen, want het budget valt nog wat lager uit dan verwacht. Komen ze de schrik wel te boven?

Goed doel
Gelukkig staan er ook weer wat activiteiten op het programma om de Meilandjes af te leiden van hun zorgen. Zo gaat de familie langs bij een lokaal goed doel, Help ons Helpen 0297. Hier kunnen ze de hulp van de familie goed gebruiken.

:[broadcast:videos](ids:"441361,441362" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's