Johan Derksen genoot van Parijs-Roubaix: "Ik heb ademloos zitten kijken"

Johan Derksen genoot van Parijs-Roubaix: "Ik heb ademloos zitten kijken"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 18 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> genoot van Parijs-Roubaix: &quot;Ik heb ademloos zitten kijken&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 18 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Johan Derksen heeft er nooit een geheim van gemaakt een enorme liefhebber van het wielrennen te zijn. Volgens de voetbalanalist heeft Parijs-Roubaix dit weekend zelfs gewonnen van de bekerfinale PSV - Ajax qua amusementswaarde. "Ik heb ademloos zitten kijken," aldus Derksen in Vandaag Inside over de wielerklassieker, die werd gewonnen door Dylan van Baarle. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Johan Derksen heeft er nooit een geheim van gemaakt een enorme liefhebber van het wielrennen te zijn. Volgens de voetbalanalist heeft Parijs-Roubaix dit weekend zelfs gewonnen van de bekerfinale PSV - Ajax qua amusementswaarde. "Ik heb ademloos zitten kijken," aldus Derksen in Vandaag Inside over de wielerklassieker, die werd gewonnen door Dylan van Baarle.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV