Roxane Knetemann vereerd door uitspraak René van der Gijp: "10 keer beter dan Michael Boogerd"

Roxane Knetemann vereerd door uitspraak René van der Gijp: "10 keer beter dan Michael Boogerd"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 18 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Roxane Knetemann</em> vereerd door uitspraak <em>René van der Gijp</em>: &quot;10 keer beter dan Michael Boogerd&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 18 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Voormalig wielrenster Roxane Knetemann schuift de laatste tijd regelmatig aan in Vandaag Inside om de ontwikkelingen in 'haar' sport door te nemen. Dat is bij René van der Gijp goed in de smaak gevallen, want hij noemde Knetemann vorige week al "tien keer beter dan Michael Boogerd" in haar rol als analist. Knetemann is vereerd en voelt de druk alleen maar hoger worden. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Voormalig wielrenster Roxane Knetemann schuift de laatste tijd regelmatig aan in Vandaag Inside om de ontwikkelingen in 'haar' sport door te nemen. Dat is bij René van der Gijp goed in de smaak gevallen, want hij noemde Knetemann vorige week al "tien keer beter dan Michael Boogerd" in haar rol als analist. Knetemann is vereerd en voelt de druk alleen maar hoger worden.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's