Buitenspelen als topsport in De Avondshow met Arjen Lubach, mét commentator (video)

Buitenspelen als topsport in De Avondshow met Arjen Lubach, mét commentator (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 18 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Buitenspelen als topsport in <em>De Avondshow met Arjen Lubach</em>, mét commentator (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 18 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Kinderen hebben een steeds slechte conditie. Vaste analyticus van De Avondshow met Arjen Lubach Diederik Smit heeft een oplossing voor dit probleem, we moeten het buitenspelen gaan uitzenden alsof het topsport is. Het levert hilarische beelden op. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Buitenspelen als topsport in De Avondshow met Arjen Lubach, mét commentator (video)

Kinderen hebben een steeds slechte conditie. Vaste analyticus van De Avondshow met Arjen Lubach Diederik Smit heeft een oplossing voor dit probleem, we moeten het buitenspelen gaan uitzenden alsof het topsport is. Het levert hilarische beelden op.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV