Johan Derksen haalt uit naar Sigrid Kaag en D66: "Nu zijn ze ongeloofwaardig"

Johan Derksen haalt uit naar Sigrid Kaag en D66: "Nu zijn ze ongeloofwaardig"

Laat het maar aan Johan Derksen over om eens flink uit te halen naar D66 en partijleider Sigrid Kaag. Dit weekend kwam naar buiten dat partijstrateeg Frans van Drimmelen wel degelijk grensoverschrijdend gedrag heeft vertoond, maar dat dit onder de pet werd gehouden. "Nu zijn ze met z'n allen ongeloofwaardig," aldus Derksen.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 18 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> haalt uit naar Sigrid Kaag en <em>D66</em>: &quot;Nu zijn ze ongeloofwaardig&quot; Laat het maar aan Johan Derksen over om eens flink uit te halen naar D66 en partijleider Sigrid Kaag. Dit weekend kwam naar buiten dat partijstrateeg Frans van Drimmelen wel degelijk grensoverschrijdend gedrag heeft vertoond, maar dat dit onder de pet werd gehouden. "Nu zijn ze met z'n allen ongeloofwaardig," aldus Derksen. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 18 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. BoegbeeldDerksen vindt het maar niks dat Kaag doet alsof ze van niks weet en dat ze het rapport over Van Drimmelen niet heeft gelezen vanuit privacy-oogpunt. Dat gaat er bij de analist niet in, want volgens hem moet Kaag het boegbeeld van de partij in goede én slechte tijden zijn. Daarin zal Derksen niet alleen staan: veel mensen zullen zich afvragen wat er van de "nieuwe bestuurscultuur" waar D66 zo vurig voor pleitte terecht zal komen als ze zelf gevoelige zaken in de doofpot blijven stoppen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Boegbeeld
Derksen vindt het maar niks dat Kaag doet alsof ze van niks weet en dat ze het rapport over Van Drimmelen niet heeft gelezen vanuit privacy-oogpunt. Dat gaat er bij de analist niet in, want volgens hem moet Kaag het boegbeeld van de partij in goede én slechte tijden zijn. Daarin zal Derksen niet alleen staan: veel mensen zullen zich afvragen wat er van de "nieuwe bestuurscultuur" waar D66 zo vurig voor pleitte terecht zal komen als ze zelf gevoelige zaken in de doofpot blijven stoppen.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV