Op1 gemist? Na protesten zijn Oekraïners nu toch welkom in Harskamp: 'Was ontwetendheid'

Op1 gemist? Na protesten zijn Oekraïners nu toch welkom in Harskamp: 'Was ontwetendheid'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 18 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Nadat Oekraïnse vluchtelingen werden onthaald met protesten in Harskamp, is de sfeer nu omgeslagen. 'We helpen deze mensen nu.' Bekijk het fragment van Op1 hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Na protesten zijn <em>Oekraïners</em> nu toch welkom in Harskamp: 'Was ontwetendheid' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 18 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Nadat Oekraïnse vluchtelingen werden onthaald met protesten in Harskamp, is de sfeer nu omgeslagen. 'We helpen deze mensen nu.' Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Lees verder onder de video. HelpenOekraïense vluchtelingen in Harskamp hebben een vreselijke tijd achter de rug en kunnen alle hulp gebruiken, vinden Phia Dekens en Bas Sturm. Beide buurtbewoners weten wat het impact op het dorp is en zetten zich in om de vluchtelingen een hart onder de riem te steken. In het begin werden de Oekraïners echter met protesten ontvangen. Sturm zegt daarover in Op1: 'Toen was het vooral onwetendheid. Wat toen is gebeurd, spreken we niet meer over. Nu helpen we de mensen.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Op1: Karina Hashima vluchtte met twee kinderen en haar moeder uit Oekraïne (video) Bekijk deze video » Burgemeester Ede in Op1: 'Overleg of Harskamp langer open kan blijven' (video) Bekijk deze video » Op1: staatssecretaris Eric van der Burg over verdeling van vluchtelingen over Nederland Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Na protesten zijn Oekraïners nu toch welkom in Harskamp: 'Was ontwetendheid'

Helpen
Oekraïense vluchtelingen in Harskamp hebben een vreselijke tijd achter de rug en kunnen alle hulp gebruiken, vinden Phia Dekens en Bas Sturm. Beide buurtbewoners weten wat het impact op het dorp is en zetten zich in om de vluchtelingen een hart onder de riem te steken. In het begin werden de Oekraïners echter met protesten ontvangen. Sturm zegt daarover in Op1: 'Toen was het vooral onwetendheid. Wat toen is gebeurd, spreken we niet meer over. Nu helpen we de mensen.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Na protesten zijn Oekraïners nu toch welkom in Harskamp: 'Was ontwetendheid' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV