Op1: Karina Hashima vluchtte met twee kinderen en haar moeder uit Oekraïne (video)

Op1: Karina Hashima vluchtte met twee kinderen en haar moeder uit Oekraïne (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 18 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em>: Karina Hashima vluchtte met twee kinderen en haar moeder uit <em>Oekraïne</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 18 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Door de oorlog in Oekraïne zijn miljoenen Oekraïners het land ontvlucht. Zo ook Karina en Ebel. Ze hebben alles achter moeten en worden nu opgevangen in het vluchtelingenkamp in Harskamp. Vijf weken geleden vluchtte Karina Hashima met twee kinderen en haar moeder van 75 uit Oekraïne. Ze vertelt in een speciale uitzending van Op1: 'Als je wakker wordt en je hoort geen vogels meer, maar je hoort bombardementen en vliegtuigen, dan is je huis niet meer veilig.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Karina Hashima vluchtte met twee kinderen en haar moeder uit Oekraïne (video)

Door de oorlog in Oekraïne zijn miljoenen Oekraïners het land ontvlucht. Zo ook Karina en Ebel. Ze hebben alles achter moeten en worden nu opgevangen in het vluchtelingenkamp in Harskamp. Vijf weken geleden vluchtte Karina Hashima met twee kinderen en haar moeder van 75 uit Oekraïne. Ze vertelt in een speciale uitzending van Op1: 'Als je wakker wordt en je hoort geen vogels meer, maar je hoort bombardementen en vliegtuigen, dan is je huis niet meer veilig.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV