Shownieuws: Rachel Hazes is Klaas Otto nog niet vergeten

Shownieuws: Rachel Hazes is Klaas Otto nog niet vergeten

Iedereen moest het vorige maand weten: Rachel Hazes was weer gelukkig in de liefde, met niemand minder dan Klaas Otto. De beroemdste weduwe van Nederland plaatste een foto van een veelbelovende kus op Instagram en de twee gaven direct samen diverse interviews. Het geluk was echter van zeer korte duur en Otto keerde al snel terug in de armen van zijn ex Gracia.

'Het was geen verkering'
Een paar weken na de breuk lijkt Rachel Klaas nog even een trap na te geven. Of is ze gewoon een slechte verliezer en kan ze het nog niet achter zich laten? "Op Instagram heeft ze een foto geplaats waarop staat, Als je verkering binnen 3 maanden uitgaat is het geen verkering, dan liep hij stage", vertelt Evert Santegoeds, die daar wel om kan lachen. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Shownieuws: <em>Rachel Hazes</em> is Klaas Otto nog niet vergeten Iedereen moest het vorige maand weten: Rachel Hazes was weer gelukkig in de liefde, met niemand minder dan Klaas Otto. De beroemdste weduwe van Nederland plaatste een foto van een veelbelovende kus op Instagram en de twee gaven direct samen diverse interviews. Het geluk was echter van zeer korte duur en Otto keerde al snel terug in de armen van zijn ex Gracia. 'Het was geen verkering'Een paar weken na de breuk lijkt Rachel Klaas nog even een trap na te geven. Of is ze gewoon een slechte verliezer en kan ze het nog niet achter zich laten? "Op Instagram heeft ze een foto geplaats waarop staat, Als je verkering binnen 3 maanden uitgaat is het geen verkering, dan liep hij stage", vertelt Evert Santegoeds, die daar wel om kan lachen. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook ZIEN: Rachel Hazes reageert op breuk met Klaas Otto: "Met nadruk op ex" Bekijk deze video » Verdrietig: Rachel Hazes over zelfmoordpoging, "Weken van tevoren mes gekocht" (video) Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's