Jinek: Floor Bremer & Marleen Weening over geheim D66-rapport Frans van Drimmelen

Jinek: Floor Bremer & Marleen Weening over geheim D66-rapport Frans van Drimmelen

D66 heeft te maken met een flink schandaal, nu blijkt dat een aanzienlijk deel van een rapport over grensoverschrijdend gedrag binnen de partij, bewust onder de pet is gehouden: "Er is een extra stuk van het rapport, dat aanmerkelijk groter is dan het stuk dat we wel kenden. Dat is geheim gehouden en daarin staat dat partijprominent Frans van Drimmelen zich wel degelijk schuldig heeft gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag", vat Eva Jinek kort samen. Vervolgens praat ze erover met parlementair verslaggever Floor Bremer en Marleen Weening, oud politiek-assistent bij de partij. Bekijk het fragment hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 18 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

<em>Jinek</em>: Floor Bremer &amp; Marleen Weening over geheim D66-rapport Frans van Drimmelen D66 heeft te maken met een flink schandaal, nu blijkt dat een aanzienlijk deel van een rapport over grensoverschrijdend gedrag binnen de partij, bewust onder de pet is gehouden: "Er is een extra stuk van het rapport, dat aanmerkelijk groter is dan het stuk dat we wel kenden. Dat is geheim gehouden en daarin staat dat partijprominent Frans van Drimmelen zich wel degelijk schuldig heeft gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag", vat Eva Jinek kort samen. Vervolgens praat ze erover met parlementair verslaggever Floor Bremer en Marleen Weening, oud politiek-assistent bij de partij. Bekijk het fragment hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 18 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.
TV :
Jinek: Floor Bremer & Marleen Weening over geheim D66-rapport Frans van Drimmelen

Actuele video's

Meer actuele video's