ZIEN: Paaspop-optreden Maan wordt verstoord door drone

ZIEN: Paaspop-optreden Maan wordt verstoord door drone

Zangeres Maan trad afgelopen weekend op tijdens Paaspop. En haar optreden in het Brabantse Schijndel zal ze niet zo snel vergeten, want een drone zorgde voor nogal wat ongemak. Bekijk de beelden hieronder.

Lees verder onder de video.

ZIEN: <em>Paaspop</em>-optreden Maan wordt verstoord door drone Zangeres Maan trad afgelopen weekend op tijdens Paaspop. En haar optreden in het Brabantse Schijndel zal ze niet zo snel vergeten, want een drone zorgde voor nogal wat ongemak. Bekijk de beelden hieronder. Lees verder onder de video. DroneMaan deelt in haar Instagram Stories beelden van dit bizarre moment. Zo is te zien dat het behoorlijk misgaat, als de zangeres een drone, die net op haar hand is geland, weer de lucht in wil gooit. De drone blijft in haar haren hangen: "Oke dat maakt niet uit", zegt ze en ze probeert gewoon het publiek verder te entertainen. Bekijk hierboven de Shownieuws-video met de beelden van Maan met een drone in haar haren.
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Drone
Maan deelt in haar Instagram Stories beelden van dit bizarre moment. Zo is te zien dat het behoorlijk misgaat, als de zangeres een drone, die net op haar hand is geland, weer de lucht in wil gooit. De drone blijft in haar haren hangen: "Oke dat maakt niet uit", zegt ze en ze probeert gewoon het publiek verder te entertainen.

Bekijk hierboven de Shownieuws-video met de beelden van Maan met een drone in haar haren.

Actuele video's

Meer actuele video's