Video: Charly Luske bij Koffietijd over relatieproblemen met Tanja Jess

Video: Charly Luske bij Koffietijd over relatieproblemen met Tanja Jess

In Roddelpraat was Charly Luske onlangs aan de beurt. Ze beweerde dat hij vreemdging. Charly heeft vandaag in Koffietijd voor het eerst op camera gereageerd op de relatieproblemen tussen hem en Tanja Jess. De zanger denkt dat hij niet de eerste BN'er is die aan de schandpaal wordt genageld door een juicekanaal. Bekijk het Koffietijd-fragment hieronder.

Video: <em>Charly Luske</em> bij Koffietijd over relatieproblemen met <em>Tanja Jess</em> In Roddelpraat was Charly Luske onlangs aan de beurt. Ze beweerde dat hij vreemdging. Charly heeft vandaag in Koffietijd voor het eerst op camera gereageerd op de relatieproblemen tussen hem en Tanja Jess. De zanger denkt dat hij niet de eerste BN'er is die aan de schandpaal wordt genageld door een juicekanaal. Bekijk het Koffietijd-fragment hieronder. "Honderden BN'ers gaan vreemd""Het is gewoon de tijd waarin we leven", zegt Charly over het feit dat juicekanalen tegenwoordig alles open en bloot vertellen over het privéleven van BN'ers. Charly vertelt dat hij honderden BN'ers kent die ook vreemdgaan, maar dat zij nog wel aan de beurt komen.
TV :
Video: Charly Luske bij Koffietijd over relatieproblemen met Tanja Jess

"Honderden BN'ers gaan vreemd"
"Het is gewoon de tijd waarin we leven", zegt Charly over het feit dat juicekanalen tegenwoordig alles open en bloot vertellen over het privéleven van BN'ers. Charly vertelt dat hij honderden BN'ers kent die ook vreemdgaan, maar dat zij nog wel aan de beurt komen.

Actuele video's

Meer actuele video's