Marcel van Roosmalen slacht D66: 'Wat zijn ze stil, nu het over grensoverschrijdend gedrag in eigen huis gaat'

Marcel van Roosmalen slacht D66: 'Wat zijn ze stil, nu het over grensoverschrijdend gedrag in eigen huis gaat'

De doofpotconstructie van D66 over grensoverschrijdend gedrag binnen de partij en het massale vreemdgaan onder BN'ers noopte Marcel van Roosmalen tot het schrijven van een column over de steeds verder opengaande beerput: "Iedereen zit onder de drek. Alle BN'ers vertonen grensoverschrijdend gedrag, net als het merendeel van de gewone Nederlanders trouwens."

Frans van Drimmelen
Maar dat de drek nu ook D66 langzaam bedekt lijkt Van Roosmalen goed te doen: "D66 is het waarschuwende vingertje van de katholieke kerk terwijl we nu weten wat daar ondertussen allemaal gebeurde. D66 is schande spreken bij misstanden, maatregelen eisen, maar als het dichtbij komt wegkijken. Ze buitelen over elkaar heen om maar geen mening te hebben over Frans van Drimmelen, de partijprominent die wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag. Wat zijn ze stil nu het over grensoverschrijdend gedrag in het eigen huis gaat" Bekijk zijn hele radiocolumn hieronder.

Marcel van Roosmalen slacht <em>D66</em>: 'Wat zijn ze stil, nu het over grensoverschrijdend gedrag in eigen huis gaat' De doofpotconstructie van D66 over grensoverschrijdend gedrag binnen de partij en het massale vreemdgaan onder BN'ers noopte Marcel van Roosmalen tot het schrijven van een column over de steeds verder opengaande beerput: "Iedereen zit onder de drek. Alle BN'ers vertonen grensoverschrijdend gedrag, net als het merendeel van de gewone Nederlanders trouwens." Frans van DrimmelenMaar dat de drek nu ook D66 langzaam bedekt lijkt Van Roosmalen goed te doen: "D66 is het waarschuwende vingertje van de katholieke kerk terwijl we nu weten wat daar ondertussen allemaal gebeurde. D66 is schande spreken bij misstanden, maatregelen eisen, maar als het dichtbij komt wegkijken. Ze buitelen over elkaar heen om maar geen mening te hebben over Frans van Drimmelen, de partijprominent die wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag. Wat zijn ze stil nu het over grensoverschrijdend gedrag in het eigen huis gaat" Bekijk zijn hele radiocolumn hieronder. Bekijk ook Johan Derksen haalt uit naar Sigrid Kaag en D66: "Nu zijn ze ongeloofwaardig" Bekijk deze video » Jinek: Marleen Weener (oud D66-lid) klapt uit school over bacchanaal partijtop Bekijk deze video » Jinek: Floor Bremer & Marleen Weening over geheim D66-rapport Frans van Drimmelen Bekijk deze video »
Show :
Marcel van Roosmalen slacht D66: 'Wat zijn ze stil, nu het over grensoverschrijdend gedrag in eigen huis gaat'Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV