Yvonne Coldeweijer krijgt de wind van voren na Danny de Munk-rel: "Ze maakt levens kapot"

Yvonne Coldeweijer krijgt de wind van voren na Danny de Munk-rel: "Ze maakt levens kapot"

Danny de Munk liet eerder aan een roddelblad weten niet bang te zijn voor de juicechannels. Maar toen kwam Yvonne Coldeweijer plotseling opduiken. Afgelopen donderdag deelde Yvonne een video over Danny's misstanden. Hij zou zich "vreselijk" hebben misdragen tijdens de voorstellingen van Ciske de Rat.

"Doet mij veel pijn"
Dinsdag laat Danny eindelijk iets van zich horen: "Ik ontken pertinent de beschuldigingen uit de video. Ik zit inmiddels veertig jaar in het vak en sta bekend als een perfectionist en een professional. Het doet mij dan ook heel veel pijn dat deze beschuldigingen worden geuit, vooral omdat dit zijn weerslag heeft op mijn hele gezin en familie", laat Danny weten.

Bekijk hieronder de video met Danny's reactie op de Instagrampagina van RTL Boulevard & de reacties van Instagramgebruikers op Yvonne.

<em>Yvonne Coldeweijer</em> krijgt de wind van voren na <em>Danny de Munk</em>-rel: &quot;Ze maakt levens kapot&quot; Danny de Munk liet eerder aan een roddelblad weten niet bang te zijn voor de juicechannels. Maar toen kwam Yvonne Coldeweijer plotseling opduiken. Afgelopen donderdag deelde Yvonne een video over Danny's misstanden. Hij zou zich "vreselijk" hebben misdragen tijdens de voorstellingen van Ciske de Rat. "Doet mij veel pijn"Dinsdag laat Danny eindelijk iets van zich horen: "Ik ontken pertinent de beschuldigingen uit de video. Ik zit inmiddels veertig jaar in het vak en sta bekend als een perfectionist en een professional. Het doet mij dan ook heel veel pijn dat deze beschuldigingen worden geuit, vooral omdat dit zijn weerslag heeft op mijn hele gezin en familie", laat Danny weten. Bekijk hieronder de video met Danny's reactie op de Instagrampagina van RTL Boulevard & de reacties van Instagramgebruikers op Yvonne. Bekijk ook Yvonne Coldeweijer: "Vreemdganger Danny de Munk misdroeg zich tijdens Ciske de Rat" Bekijk deze video » Yvonne Coldeweijer over juice Danny de Munk: 'Ben 36 keer gebeld vandaag' Bekijk deze video » Video: Toch onderzoek naar wangedrag van Danny de Munk Bekijk deze video »
TV :
Yvonne Coldeweijer krijgt de wind van voren na Danny de Munk-rel: "Ze maakt levens kapot"

Actuele video's

Meer actuele video's