Keuringsdienst van Waarde: Blokjes kaas en kipsaté zijn toch geen echte tapas? (video)

Keuringsdienst van Waarde: Blokjes kaas en kipsaté zijn toch geen echte tapas? (video)

Van blokjes oude kaas tot kipsaté: tapas staat er in dikke letters op. Maar tapas, was dat niet typisch Spaans? Keuringsdienst van waarde trekt er in de uitzending van overmorgen op uit om nog voor het weekend de ware tapas boven tafel te krijgen. Bekijk de beelden van Keuringsdienst van waarde (21 april) hieronder.

Keuringsdienst van waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Keuringsdienst van Waarde</em>: Blokjes kaas en kipsaté zijn toch geen echte tapas? (video) Van blokjes oude kaas tot kipsaté: tapas staat er in dikke letters op. Maar tapas, was dat niet typisch Spaans? Keuringsdienst van waarde trekt er in de uitzending van overmorgen op uit om nog voor het weekend de ware tapas boven tafel te krijgen. Bekijk de beelden van Keuringsdienst van waarde (21 april) hieronder. Keuringsdienst van waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Keuringsdienst van waarde: Waarom zit gemodificeerd zetmeel overal in en wat is het? Bekijk deze video » Keuringsdienst van Waarde: Mini bloemkool en komkommers zijn helemaal hip maar waarom? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV