Dinsdag in Puberruil: Onverwachtse spanningen tijdens ritje in een Lamborghini

Dinsdag in Puberruil: Onverwachtse spanningen tijdens ritje in een Lamborghini

Jan Kooijman is elke dinsdag te zien in het programma Puberruil. Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering waarin twee pubers een weeklang van leven ruilen. Doran, in de video hieronder, maakt dingen mee die hij thuis niet zou meemaken.

Tekst gaat verder onder de video.

Dinsdag in <em>Puberruil</em>: Onverwachtse spanningen tijdens ritje in een Lamborghini Jan Kooijman is elke dinsdag te zien in het programma Puberruil. Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering waarin twee pubers een weeklang van leven ruilen. Doran, in de video hieronder, maakt dingen mee die hij thuis niet zou meemaken. Tekst gaat verder onder de video. Snelle auto's vs vogelsIn de derde aflevering zien we YouTuber Doran die ruilt met vogelaar Tijmen. De achttienjarige Tijmen woont de helft van de tijd bij zijn vader in Berg en Dal. Tijmen is al vanaf zijn jeugd met vogels bezig. Doran is zeventien jaar en woont samen met zijn ouders in het Gelderse Malden. Zijn grootste passie is het maken van video's voor zijn YouTube-kanaal Monster Tube. De meeste video's gaan over zijn andere grote liefde: zijn crossmotor en snelle auto's. Puberruil is elke dinsdag rond 21.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Puberruil terugkijken bij Gids.tv.

Snelle auto's vs vogels
In de derde aflevering zien we YouTuber Doran die ruilt met vogelaar Tijmen. De achttienjarige Tijmen woont de helft van de tijd bij zijn vader in Berg en Dal. Tijmen is al vanaf zijn jeugd met vogels bezig. Doran is zeventien jaar en woont samen met zijn ouders in het Gelderse Malden. Zijn grootste passie is het maken van video's voor zijn YouTube-kanaal Monster Tube. De meeste video's gaan over zijn andere grote liefde: zijn crossmotor en snelle auto's.

Puberruil is elke dinsdag rond 21.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Puberruil terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's