Dinsdag in Kees van der Spek: Oplichters aangepakt: "Mooiste en belangrijkste uitzending" (video)

Dinsdag in Kees van der Spek: Oplichters aangepakt: "Mooiste en belangrijkste uitzending" (video)

Lees verder onder de video.

Dinsdag in <em>Kees van der Spek: Oplichters aangepakt</em>: &quot;Mooiste en belangrijkste uitzending&quot; (video) Lees verder onder de video. Vanavond in Oplichters aangepakt: Een 24-jarige jongen die in veel verschillende landen heeft gewoond is weggepest door zijn stiefmoeder. Zijn vader was ineens onder verdachte omstandigheden overleden en zijn doodscertificaat werd vervalst. En er is ook nog iets van een erfenis van 20 miljoen. Kees van der Spek noemt deze aflevering de mooiste en belangrijkste van het seizoen. Bekijk de video met Kees Van Der Spek hierboven. Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is iedere dinsdagavond om 20:30 uur te zien op RTL5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Kees van der Sprek komt in hysterisch 'toneelstuk' terecht: "Hij heeft mij geslagen" (video) Bekijk deze video » Oplichters Aangepakt gemist? Crimineel slaat op de vlucht voor Kees van der Sprek Bekijk deze video »

Vanavond in Oplichters aangepakt: Een 24-jarige jongen die in veel verschillende landen heeft gewoond is weggepest door zijn stiefmoeder. Zijn vader was ineens onder verdachte omstandigheden overleden en zijn doodscertificaat werd vervalst. En er is ook nog iets van een erfenis van 20 miljoen. Kees van der Spek noemt deze aflevering de mooiste en belangrijkste van het seizoen. Bekijk de video met Kees Van Der Spek hierboven.

Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is iedere dinsdagavond om 20:30 uur te zien op RTL5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's