Rolf Sanchez in HLF8 over onenigheid met Thomas Acda: "Lag in kleedkamer, kon niet naar buiten"

Rolf Sanchez in HLF8 over onenigheid met Thomas Acda: "Lag in kleedkamer, kon niet naar buiten"

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 19 april. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Rolf Sanchez in <em>HLF8</em> over onenigheid met <em>Thomas Acda</em>: &quot;Lag in kleedkamer, kon niet naar buiten&quot; Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 19 april. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Thomas Acda, Rolf Sanchez en Kraantje Pappie hebben een reis door Amerika gemaakt. Samen hebben ze ups en downs meegemaakt, maar Rolf kan zich een down nog wel goed herinneren. Zijn ontmoeting met Thomas Acda was tijdens de Vrienden van Amstel Live. Thomas zei dat hij de performance van Rolf en André niet goed vond: "Ik lag in m'n kleedkamer, kon niet meer naar buiten", lacht Rolf. HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Thomas Acda, Rolf Sanchez en Kraantje Pappie hebben een reis door Amerika gemaakt. Samen hebben ze ups en downs meegemaakt, maar Rolf kan zich een down nog wel goed herinneren. Zijn ontmoeting met Thomas Acda was tijdens de Vrienden van Amstel Live. Thomas zei dat hij de performance van Rolf en André niet goed vond: "Ik lag in m'n kleedkamer, kon niet meer naar buiten", lacht Rolf.

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV