Opsporing Verzocht: serie-inbreker slaat zeker elf keer toe in Rotterdam

Opsporing Verzocht: serie-inbreker slaat zeker elf keer toe in Rotterdam

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 19 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 19 april terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: serie-inbreker slaat zeker elf keer toe in <em>Rotterdam</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 19 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 19 april terugkijken. In januari en februari probeerde desbetreffende dader zeker elkf keer in te breken in de wijk Hillegersberg in Rotterdam. Hij is daarbij goed in beeld gebracht door de bewakingscamera's en daardoor goed te herkennen. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: serie-inbreker slaat zeker elf keer toe in Rotterdam

In januari en februari probeerde desbetreffende dader zeker elkf keer in te breken in de wijk Hillegersberg in Rotterdam. Hij is daarbij goed in beeld gebracht door de bewakingscamera's en daardoor goed te herkennen.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's