Zien: Gregory Porter zingt 'Bad Girl Love' bij De Avondshow met Arjen Lubach

Zien: Gregory Porter zingt 'Bad Girl Love' bij De Avondshow met Arjen Lubach

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 19 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Gregory Porter</em> zingt 'Bad Girl Love' bij <em>De Avondshow met Arjen Lubach</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 19 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. De Amerikaanse jazzzanger Gregory Porter wordt al jaren hoog aangeslagen in de muziekwereld. Dinsdag verblijdde hij Arjen Lubach met een optreden in zijn Avondshow. De tweevoudig Grammy Award-winnaar zong zijn nummer 'Bad Girl Love' live in de studio. Voordat het zover is vertelt Porter echter uitgebreid over zijn bijzondere band met Nederland in gesprek met Lubach. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Gregory Porter zingt 'Bad Girl Love' bij De Avondshow met Arjen Lubach

De Amerikaanse jazzzanger Gregory Porter wordt al jaren hoog aangeslagen in de muziekwereld. Dinsdag verblijdde hij Arjen Lubach met een optreden in zijn Avondshow. De tweevoudig Grammy Award-winnaar zong zijn nummer 'Bad Girl Love' live in de studio. Voordat het zover is vertelt Porter echter uitgebreid over zijn bijzondere band met Nederland in gesprek met Lubach.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's