Zien: Sander Lantinga presenteert nieuwe SBS6-quiz Vier is te veel

Zien: Sander Lantinga presenteert nieuwe SBS6-quiz Vier is te veel

Radio 538-dj Sander Lantinga presenteert voor SBS6 de nieuwe quiz Vier is te veel. In de spelshow nemen vier studenten het elke week tegen elkaar op. Bekijk de video hieronder met Sander over zijn presentatiedebuut.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Sander Lantinga</em> presenteert nieuwe SBS6-quiz <em>Vier is te veel</em> Radio 538-dj Sander Lantinga presenteert voor SBS6 de nieuwe quiz Vier is te veel. In de spelshow nemen vier studenten het elke week tegen elkaar op. Bekijk de video hieronder met Sander over zijn presentatiedebuut. Lees verder onder de video. Appje"Ik kreeg een appje over of ik wilde komen praten over de quiz", zegt Sander over Vier is te veel. Hoe werkt het spel? De vier kandidaten moeten op iedere vraag zoveel mogelijk hetzelfde - juiste - antwoord geven. Na iedere vraag volgt een discussie. Uiteindelijk vult iedere kandidaat een antwoord in. Bij vier dezelfde antwoorden komt het maximale geldbedrag in de pot. Als iedereen het foute antwoord geeft, wordt de pot gehalveerd. Uiteindelijk spelen twee deelnemers de finale tegen elkaar, nadat twee van hen zijn geëlimineerd door de medespelers. Vier is te veel is vanaf zondag 22 mei wekelijks te zien op SBS6. Vanaf dan kun je de leukste fragmenten van Vier is te veel terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Nieuw seizoen Oh, Wat Een Jaar! start met Sander Lantinga en Esmée van Kampen Bekijk deze video » Esmee van Kampen in Oh, Wat Een Jaar: "Was heel moeilijk te kleden denk ik" Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Appje
"Ik kreeg een appje over of ik wilde komen praten over de quiz", zegt Sander over Vier is te veel. Hoe werkt het spel? De vier kandidaten moeten op iedere vraag zoveel mogelijk hetzelfde - juiste - antwoord geven. Na iedere vraag volgt een discussie. Uiteindelijk vult iedere kandidaat een antwoord in. Bij vier dezelfde antwoorden komt het maximale geldbedrag in de pot. Als iedereen het foute antwoord geeft, wordt de pot gehalveerd. Uiteindelijk spelen twee deelnemers de finale tegen elkaar, nadat twee van hen zijn geëlimineerd door de medespelers.

Vier is te veel is vanaf zondag 22 mei wekelijks te zien op SBS6. Vanaf dan kun je de leukste fragmenten van Vier is te veel terugkijken via Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Sander Lantinga presenteert nieuwe SBS6-quiz Vier is te veel of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV