Video: Richard Groenendijk zeer te spreken over BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden

Video: Richard Groenendijk zeer te spreken over BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden

Vanavond start het nieuwe seizoen van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden. Dit keer doen Natasja Froger, Philippe Geubels, Rachel Hazes en Caroline van der Plas mee en blijft Richard Groenendijk thuis. Vorig seizoen ging hij wel aan de slag in het programma, hierover vertelt Richard in de video hieronder: "Ik werd er wel door gegrepen. Ik vond het een fantastische periode." Groenendijk vertelt dat hij momenteel vrijwillig helpt in ziekenhuizen.

Het nieuwe seizoen van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden is vanaf woensdag 20 april wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Video: Richard Groenendijk zeer te spreken over <em>BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden</em> Vanavond start het nieuwe seizoen van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden. Dit keer doen Natasja Froger, Philippe Geubels, Rachel Hazes en Caroline van der Plas mee en blijft Richard Groenendijk thuis. Vorig seizoen ging hij wel aan de slag in het programma, hierover vertelt Richard in de video hieronder: "Ik werd er wel door gegrepen. Ik vond het een fantastische periode." Groenendijk vertelt dat hij momenteel vrijwillig helpt in ziekenhuizen. Het nieuwe seizoen van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden is vanaf woensdag 20 april wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's