Eva Jinek: 'Zitten er wel weer halfnaakte lichamen in Costa!!?' (video)

Eva Jinek: 'Zitten er wel weer halfnaakte lichamen in Costa!!?' (video)

Eva Jinek lijkt niet te kunnen wachten tot Costa!!, met onder andere Katja Schuurman, in de bioscoop te zien is. Ze heeft wel een belangrijke vraag aan de scriptschrijvers Jon Karthaus en Diederik Jekel: 'Zijn er ook weer halfnaakte lichamen?'

'Helemaal naakt'
Katja stelt haar direct gerust en grapt: 'Die zijn nu helemaal naakt.' Toch gaat het daar niet om, vult Karthaus aan: "We wilden de focus meer leggen op vriendschap en coming of age dan dat we alleen maar de decolletés in beeld brengen.' Bekijk het fragment van Jinek hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 19 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Eva Jinek: 'Zitten er wel weer halfnaakte lichamen in <em>Costa!!</em>?' (video) Eva Jinek lijkt niet te kunnen wachten tot Costa!!, met onder andere Katja Schuurman, in de bioscoop te zien is. Ze heeft wel een belangrijke vraag aan de scriptschrijvers Jon Karthaus en Diederik Jekel: 'Zijn er ook weer halfnaakte lichamen?' 'Helemaal naakt'Katja stelt haar direct gerust en grapt: 'Die zijn nu helemaal naakt.' Toch gaat het daar niet om, vult Karthaus aan: "We wilden de focus meer leggen op vriendschap en coming of age dan dat we alleen maar de decolletés in beeld brengen.' Bekijk het fragment van Jinek hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 19 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.
TV :
Eva Jinek: 'Zitten er wel weer halfnaakte lichamen in Costa!!?' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's