Shownieuws: Danny de Munk ontkent seks met stagiaires, "praktisch onmogelijk"

Shownieuws: Danny de Munk ontkent seks met stagiaires, "praktisch onmogelijk"

Yvonne Coldeweijer heeft vorige week een poging ondernomen om de volgende bekende Nederlander aan het kruis te nagelen. Dit keer was het Danny de Munk die moest ontgelden; volgens 'spionnen' van Coldeweijer zou De Munk tijdens musicalvoorstellingen van Ciske de Rat seks hebben gehad in de coulissen, maar ook onderweg in de tourbus.

Lees verder onder de video.

<em>Shownieuws</em>: Danny de Munk ontkent <em>seks</em> met stagiaires, &quot;praktisch onmogelijk&quot; Yvonne Coldeweijer heeft vorige week een poging ondernomen om de volgende bekende Nederlander aan het kruis te nagelen. Dit keer was het Danny de Munk die moest ontgelden; volgens 'spionnen' van Coldeweijer zou De Munk tijdens musicalvoorstellingen van Ciske de Rat seks hebben gehad in de coulissen, maar ook onderweg in de tourbus. Lees verder onder de video. BloedenSterker nog: hij zou stagiaires tot bloedens toe hebben gepenetreerd. De zanger en acteur klimt nu in het verweer met de verklaring dat de beweringen van Coldeweijer "praktisch onmogelijk" zijn omdat er altijd mensen bij waren. Ook vertelt De Munk dat Coldeweijers uitspraken ervoor hebben gezorgd dat zijn kinderen allerlei verwensingen naar zich toe hebben gekregen. De kwestie wordt bij Shownieuws uitgebreid besproken. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Yvonne Coldeweijer krijgt de wind van voren na Danny de Munk-rel: "Ze maakt levens kapot" Bekijk deze video » Video: dochter Danny de Munk krijgt heftige berichten na beschuldigingen Yvonne Coldeweijer Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bloeden
Sterker nog: hij zou stagiaires tot bloedens toe hebben gepenetreerd. De zanger en acteur klimt nu in het verweer met de verklaring dat de beweringen van Coldeweijer "praktisch onmogelijk" zijn omdat er altijd mensen bij waren. Ook vertelt De Munk dat Coldeweijers uitspraken ervoor hebben gezorgd dat zijn kinderen allerlei verwensingen naar zich toe hebben gekregen. De kwestie wordt bij Shownieuws uitgebreid besproken.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's