Shownieuws: 'Linda de Mol heeft rust nodig na alle commotie'

Shownieuws: 'Linda de Mol heeft rust nodig na alle commotie'

Linda de Mol is al een tijdje niet in de spotlights te zien, na de rel rondom The Voice of Holland en Jeroen Rietbergen. Gaan we haar binnenkort weer zien? "Ze komt wel terug en dat gaat ze op een hele orginele manier doen, wordt gezegd. Maar nog niet duidelijk is wanneer", vertelt Evert Santegoeds.

'Rust nodig'
Hoe gaat het nu met de presentatrice? "Wel iets beter maar ze heeft rust nodig na alle commotie." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Shownieuws: '<em>Linda de Mol</em> heeft rust nodig na alle commotie' Linda de Mol is al een tijdje niet in de spotlights te zien, na de rel rondom The Voice of Holland en Jeroen Rietbergen. Gaan we haar binnenkort weer zien? "Ze komt wel terug en dat gaat ze op een hele orginele manier doen, wordt gezegd. Maar nog niet duidelijk is wanneer", vertelt Evert Santegoeds. 'Rust nodig'Hoe gaat het nu met de presentatrice? "Wel iets beter maar ze heeft rust nodig na alle commotie." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Shownieuws: Rachel Hazes is Klaas Otto nog niet vergeten Bekijk deze video » Shownieuws: Danny de Munk ontkent seks met stagiaires, "praktisch onmogelijk" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV