Evert Santegoeds pakt Charly Luske keihard aan: "Wat een verschutting was dat" (Shownieuws)

Evert Santegoeds pakt Charly Luske keihard aan: "Wat een verschutting was dat" (Shownieuws)

Evert Santegoeds is duidelijk niet onder de indruk van het 'statement' dat Charly Luske bij Koffietijd gaf over zijn relatieproblemen met Tanja Jess: "Ik vind dat hij er best brutaal op reageert, het is totaal niet van ja... vervelend."

'Luske trekt ten onrechte kinder-kaart'
Luske reageerde onlangs nogal flauw op vragen van Shownieuws over de pijnlijke kwestie en dat is Santegoeds duidelijk niet vergeten: "Wat een verschutting was dat. En vandaag had hij kennelijk geoefend en er dit van gemaakt en dan trekt hij ook meteen de kaart dat het zo zielig is dat de kinderen erbij betrokken zijn. Ja, dat moet je zelf lekker realiseren op het moment dat je vrouwen uitnodigt om met een Uber naar je toe te komen, naar een goedkoop hotelletje." Zo, die kan Charly in zijn zak steken. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Evert Santegoeds pakt <em>Charly Luske</em> keihard aan: &quot;Wat een verschutting was dat&quot; (Shownieuws) Evert Santegoeds is duidelijk niet onder de indruk van het 'statement' dat Charly Luske bij Koffietijd gaf over zijn relatieproblemen met Tanja Jess: "Ik vind dat hij er best brutaal op reageert, het is totaal niet van ja... vervelend." 'Luske trekt ten onrechte kinder-kaart'Luske reageerde onlangs nogal flauw op vragen van Shownieuws over de pijnlijke kwestie en dat is Santegoeds duidelijk niet vergeten: "Wat een verschutting was dat. En vandaag had hij kennelijk geoefend en er dit van gemaakt en dan trekt hij ook meteen de kaart dat het zo zielig is dat de kinderen erbij betrokken zijn. Ja, dat moet je zelf lekker realiseren op het moment dat je vrouwen uitnodigt om met een Uber naar je toe te komen, naar een goedkoop hotelletje." Zo, die kan Charly in zijn zak steken. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Shownieuws: Tanja Jess legt uit waar avances Charly Luske bij 20-jarig meisje vandaan komen Bekijk deze video » Zien: Charly Luske reageert opvallend op huwelijksproblemen (video) Bekijk deze video » Shownieuws: hierom wil Rachel Hazes Roxeanne in de rechtbank zien Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Evert Santegoeds pakt Charly Luske keihard aan: "Wat een verschutting was dat" (Shownieuws) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV