Jinek gemist? Katja Schuurman over kritiek op Floris van Bommel-campagne in Zanzibar

Jinek gemist? Katja Schuurman over kritiek op Floris van Bommel-campagne in Zanzibar

Katja Schuurman lag afgelopen week onder vuur vanwege een campagnefoto van schoenenmerk Floris van Bommel, die in Zanzibar gemaakt werd. Critici vonden het belachelijk dat ze daarvoor zo ver moest vliegen en kregen de twee kinderen (zonder schoenen) die ook op de foto te zien zijn, eigenlijk wel betaald voor hun medewerking? Bij Jinek reageerde de actrice: "De intentie was vanzelfsprekend niet om te laten zien, kijk... wij lopen hier met schoenen en jullie niet.'

'Er is voor betaald'
Schuurman staat juist bekend vanwege haar liefdadigheidswerk voor haar stichting Return to Sender: 'Dat doen we op basis van gelijkwaardigheid, we laten juist zien dat we allemaal gelijk zijn.' De mensen hoeven dan ook niet bang te zijn dat de betreffende kinderen zomaar toevallig op de foto zijn gezet: 'We hebben afspraken met hun ouders gemaakt en er is voor betaald.' Bekijk het fragment van Jinek hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 19 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

<em>Jinek gemist?</em> Katja Schuurman over kritiek op Floris van Bommel-campagne in Zanzibar Katja Schuurman lag afgelopen week onder vuur vanwege een campagnefoto van schoenenmerk Floris van Bommel, die in Zanzibar gemaakt werd. Critici vonden het belachelijk dat ze daarvoor zo ver moest vliegen en kregen de twee kinderen (zonder schoenen) die ook op de foto te zien zijn, eigenlijk wel betaald voor hun medewerking? Bij Jinek reageerde de actrice: "De intentie was vanzelfsprekend niet om te laten zien, kijk... wij lopen hier met schoenen en jullie niet.' 'Er is voor betaald'Schuurman staat juist bekend vanwege haar liefdadigheidswerk voor haar stichting Return to Sender: 'Dat doen we op basis van gelijkwaardigheid, we laten juist zien dat we allemaal gelijk zijn.' De mensen hoeven dan ook niet bang te zijn dat de betreffende kinderen zomaar toevallig op de foto zijn gezet: 'We hebben afspraken met hun ouders gemaakt en er is voor betaald.' Bekijk het fragment van Jinek hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 19 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.
TV :
Jinek gemist? Katja Schuurman over kritiek op Floris van Bommel-campagne in Zanzibar

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV