ZIEN: de laatste updates over Danny de Munk, Charly Luske en Glennis Grace

ZIEN: de laatste updates over Danny de Munk, Charly Luske en Glennis Grace

In deze video bespreken Wilson Boldewijn en verslaggever Jordi Versteegden het laatste nieuws uit de showbizzwereld. Deze week over Danny de Munk, die uitgebreid reageert op de beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag aan zijn adres. Jordi sprak met Yvonne Coldeweijer, die het nieuws vorige week bracht.

Glennis Grace
Verder hervat Glennis Grace deze week haar optredens na de beruchte Jumbo-rel. Ook krijgen we in deze video van De Telegraaf een update over Winston Gerschtanowitz die vorige week onder vuur kwam te liggen. En Charly Luske die bij Koffietijd sprak over zijn relatieproblemen.

Bekijk hieronder de video van De Telegraaf over o.a. de Danny de Munk-rel.

ZIEN: de laatste updates over <em>Danny de Munk, Charly Luske</em> en <em>Glennis Grace</em> In deze video bespreken Wilson Boldewijn en verslaggever Jordi Versteegden het laatste nieuws uit de showbizzwereld. Deze week over Danny de Munk, die uitgebreid reageert op de beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag aan zijn adres. Jordi sprak met Yvonne Coldeweijer, die het nieuws vorige week bracht. Glennis GraceVerder hervat Glennis Grace deze week haar optredens na de beruchte Jumbo-rel. Ook krijgen we in deze video van De Telegraaf een update over Winston Gerschtanowitz die vorige week onder vuur kwam te liggen. En Charly Luske die bij Koffietijd sprak over zijn relatieproblemen. Bekijk hieronder de video van De Telegraaf over o.a. de Danny de Munk-rel. Bekijk ook Yvonne Coldeweijer: "Vreemdganger Danny de Munk misdroeg zich tijdens Ciske de Rat" Bekijk deze video » Yvonne Coldeweijer krijgt de wind van voren na Danny de Munk-rel: "Ze maakt levens kapot" Bekijk deze video » Video: dochter Danny de Munk krijgt heftige berichten na beschuldigingen Yvonne Coldeweijer Bekijk deze video »
Show :
ZIEN: de laatste updates over Danny de Munk, Charly Luske en Glennis Grace

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV