MAFS gemist? Joep negeert Caroline tijdens avondje bowlen

MAFS gemist? Joep negeert Caroline tijdens avondje bowlen

Caroline kijkt uit naar een avondje bowlen met Joep, maar ze komt van een koude kermis thuis want hij heeft meer oog voor zijn vrienden dan voor zijn vrouw: "Het was fijner geweest als het meer een groep was geweest en dat er tussen ons ook wel interactie was, zoals in de eerste dagen was", zegt Caroline teleurgesteld. De vriendin van Caroline merkt ook dat Joep en Caroline elkaar niet meer knuffelen. Komt dat nog goed?

Married At First Sight is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Married At First Sight terugkijken via Gids.tv.

<em>MAFS</em> gemist? Joep negeert Caroline tijdens avondje bowlen Caroline kijkt uit naar een avondje bowlen met Joep, maar ze komt van een koude kermis thuis want hij heeft meer oog voor zijn vrienden dan voor zijn vrouw: "Het was fijner geweest als het meer een groep was geweest en dat er tussen ons ook wel interactie was, zoals in de eerste dagen was", zegt Caroline teleurgesteld. De vriendin van Caroline merkt ook dat Joep en Caroline elkaar niet meer knuffelen. Komt dat nog goed? Married At First Sight is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Married At First Sight terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook MAFS: wanneer is een partner voor Joep goed genoeg? Bekijk deze video » MAFS-Astleigh heeft geniaal idee tijdens lingerie shoppen voor Rowan (video) Bekijk deze video »
TV :
MAFS gemist? Joep negeert Caroline tijdens avondje bowlen

Actuele video's

Meer actuele video's