De Slechtste Chauffeur van Nederland-Joey rijdt blindelings tijdens nachtproef

De Slechtste Chauffeur van Nederland-Joey rijdt blindelings tijdens nachtproef

Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van De slechtste chauffeur van Nederland. Joey mag de nachtproef doen. En dat is vragen om problemen. Bij daglicht ziet hij het verkeer al niet - omdat hij z'n haar checkt in de spiegels - dus wordt het tijdens de avonduren alleen maar erger. Hij rijdt 'blind' over de weg bijna de sloot in. Bekijk de beelden van De slechtste chauffeur van Nederland hieronder.

De slechtste chauffeur van Nederland is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De slechtste chauffeur van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Slechtste Chauffeur van Nederland</em>-Joey rijdt <em>blindelings</em> tijdens nachtproef Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van De slechtste chauffeur van Nederland. Joey mag de nachtproef doen. En dat is vragen om problemen. Bij daglicht ziet hij het verkeer al niet - omdat hij z'n haar checkt in de spiegels - dus wordt het tijdens de avonduren alleen maar erger. Hij rijdt 'blind' over de weg bijna de sloot in. Bekijk de beelden van De slechtste chauffeur van Nederland hieronder. De slechtste chauffeur van Nederland is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De slechtste chauffeur van Nederland terugkijken bij Gids.tv.
TV :
De Slechtste Chauffeur van Nederland-Joey rijdt blindelings tijdens nachtproef

Actuele video's

Meer actuele video's