Philippe Geubels in nieuw seizoen BN'ers in het ziekenhuis: "Wil je een hoofdmassage?"

Philippe Geubels in nieuw seizoen BN'ers in het ziekenhuis: "Wil je een hoofdmassage?"

Natasja Froger, Philippe Geubels, Rachel Hazes en Caroline van der Plas gaan vanaf vanavond aan de slag in het nieuwe seizoen van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden. Bekijk hieronder de eerste beelden van Philippe in het ziekenhuis. Is hij nu verpleger of schoonheidspecialist? De patiënt geniet in ieder geval van een fijne hoofdmassage.

Het nieuwe seizoen van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden is vanaf woensdag 20 april wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Philippe Geubels in nieuw seizoen <em>BN'ers in het ziekenhuis</em>: &quot;Wil je een hoofdmassage?&quot; Natasja Froger, Philippe Geubels, Rachel Hazes en Caroline van der Plas gaan vanaf vanavond aan de slag in het nieuwe seizoen van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden. Bekijk hieronder de eerste beelden van Philippe in het ziekenhuis. Is hij nu verpleger of schoonheidspecialist? De patiënt geniet in ieder geval van een fijne hoofdmassage. Het nieuwe seizoen van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden is vanaf woensdag 20 april wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Video: Richard Groenendijk zeer te spreken over BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden Bekijk deze video » Video: Rachel Hazes heeft het zwaar in BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's