Video: Meest vervuilde keuken ooit in Niet normaal vies

Video: Meest vervuilde keuken ooit in Niet normaal vies

Wie zijn de mannen die Tugrul Çirakoglu altijd helpen met zijn loodzware werk? We leren Mourad, Clo en Dylan beter kennen tijdens een heftige klus: Het reinigen van het zwaar vervuilde huis van een jonge vrouw. Hun 'mentor' zelf buigt zich ook nog over de meest vervuilde keuken die hij in zijn hele loopbaan heeft gezien.

Bekijk de beelden van Niet normaal vies (20 april) hieronder.

Niet normaal vies is elke woensdag rond 21:15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Niet normaal vies terugkijken bij Gids.tv.

Video: Meest vervuilde keuken ooit in <em>Niet normaal vies</em> Wie zijn de mannen die Tugrul Çirakoglu altijd helpen met zijn loodzware werk? We leren Mourad, Clo en Dylan beter kennen tijdens een heftige klus: Het reinigen van het zwaar vervuilde huis van een jonge vrouw. Hun 'mentor' zelf buigt zich ook nog over de meest vervuilde keuken die hij in zijn hele loopbaan heeft gezien. Bekijk de beelden van Niet normaal vies (20 april) hieronder. Niet normaal vies is elke woensdag rond 21:15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Niet normaal vies terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's