Heftige beelden vanuit Oekraïense ziekenhuizen: "Soldaten vechten voor hun leven"

Heftige beelden vanuit Oekraïense ziekenhuizen: "Soldaten vechten voor hun leven"

Heftige beelden vanuit Oekraïense ziekenhuizen: "Soldaten vechten voor hun leven" In een Oekraïens ziekenhuis werken chirurgen en specialisten dag en nacht om de levens van soldaten te redden. Correspondent Olaf Koens ging kijken op de IC-afdeling in het oosten van Oekraïne. Het medisch personeel is onherkenbaar, uit veiligheidsoverwegingen. Ziekenhuizen zijn sinds het begin van de oorlog een doelwit voor het Russische leger. Bekijk hierboven de RTL Nieuws-video met heftige beelden vanuit een ziekenhuis in Oekraïene. Bekijk ook Philippe Geubels in nieuw seizoen BN'ers in het ziekenhuis: "Wil je een hoofdmassage?" Bekijk deze video » Auto explodeert in woonwijk in het Gelderse Beuningen: "Achterklep in mijn achtertuin" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftige beelden vanuit Oekraïense ziekenhuizen: "Soldaten vechten voor hun leven"

In een Oekraïens ziekenhuis werken chirurgen en specialisten dag en nacht om de levens van soldaten te redden. Correspondent Olaf Koens ging kijken op de IC-afdeling in het oosten van Oekraïne. Het medisch personeel is onherkenbaar, uit veiligheidsoverwegingen. Ziekenhuizen zijn sinds het begin van de oorlog een doelwit voor het Russische leger.

Bekijk hierboven de RTL Nieuws-video met heftige beelden vanuit een ziekenhuis in Oekraïene.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Heftige beelden vanuit Oekraïense ziekenhuizen: "Soldaten vechten voor hun leven" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV