BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden: BN'ers in één dag klaargestoomd

BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden: BN'ers in één dag klaargestoomd

Rachel Hazes, Natasja Froger, Philippe Geubels en Caroline van der Plas gaan aan het werk in het ziekenhuis als stagiaires. Ze worden stuk voor stuk in één dag klaargestoomd voor het echte werk. Ieder krijgt een eigen afdeling toegewezen waar zij hun steentje aan bij kunnen dragen.

Het nieuwe seizoen van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden is vanaf woensdag 20 april wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden</em>: BN'ers in één dag klaargestoomd Rachel Hazes, Natasja Froger, Philippe Geubels en Caroline van der Plas gaan aan het werk in het ziekenhuis als stagiaires. Ze worden stuk voor stuk in één dag klaargestoomd voor het echte werk. Ieder krijgt een eigen afdeling toegewezen waar zij hun steentje aan bij kunnen dragen. Het nieuwe seizoen van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden is vanaf woensdag 20 april wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Video: Richard Groenendijk zeer te spreken over BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden Bekijk deze video » Philippe Geubels in nieuw seizoen BN'ers in het ziekenhuis: "Wil je een hoofdmassage?" Bekijk deze video » Rachel Hazes hoort op welke afdeling ze stage gaat lopen: "Oh dat vind ik heel heftig zeg" (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's