De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Kamerleden D66 'bellen' nu verdacht veel

De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Kamerleden D66 'bellen' nu verdacht veel

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em> gemist? Kamerleden <em>D66</em> 'bellen' nu verdacht veel Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. D66 kampt momenteel met een enorm MeToo-schandaal met Frans van Drimmelen. Zelf is hij opgestapt, maar van de partij horen we nog maar bar weinig. Toch is het pas vrijdag wanneer de partij hier meer over naar buiten gaat brengen. Tot die tijd moeten ook de Kamerleden het onderwerp vermijden. Iets wat lastig is met de journalisten die je in je nek hijgen. Daar hebben ze wat op gevonden: 'bellen'. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Kamerleden D66 'bellen' nu verdacht veel

D66 kampt momenteel met een enorm MeToo-schandaal met Frans van Drimmelen. Zelf is hij opgestapt, maar van de partij horen we nog maar bar weinig. Toch is het pas vrijdag wanneer de partij hier meer over naar buiten gaat brengen. Tot die tijd moeten ook de Kamerleden het onderwerp vermijden. Iets wat lastig is met de journalisten die je in je nek hijgen. Daar hebben ze wat op gevonden: 'bellen'.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's