De Avondshow met Arjen Lubach: Matthijs van Nieuwkerk over publiek 'kopen'

De Avondshow met Arjen Lubach: Matthijs van Nieuwkerk over publiek 'kopen'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em>: Matthijs van Nieuwkerk over publiek 'kopen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Matthijs van Nieuwkerk is te gast in De Avondshow met Arjen Lubach en doet een boekje open over zijn begintijd op televisie: "Ik wist niet dat wij publiek kochten." Iets wat hem later pijnlijk duidelijk is geworden. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Gregory Porter speelt geheugenmemory in De Avondshow met Arjen Lubach (video) Bekijk deze video » De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Kamerleden D66 'bellen' nu verdacht veel Bekijk deze video » De Avondshow met Arjen Lubach: "Nederland is te droog" Bekijk deze video »
TV :
De Avondshow met Arjen Lubach: Matthijs van Nieuwkerk over publiek 'kopen'

Matthijs van Nieuwkerk is te gast in De Avondshow met Arjen Lubach en doet een boekje open over zijn begintijd op televisie: "Ik wist niet dat wij publiek kochten." Iets wat hem later pijnlijk duidelijk is geworden.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Avondshow met Arjen Lubach: Matthijs van Nieuwkerk over publiek 'kopen' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV