De Avondshow met Arjen Lubach: "Nederland is te droog"

De Avondshow met Arjen Lubach: "Nederland is te droog"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em>: &quot;Nederland is te droog&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Nederland is te droog, dat is de conclusie die we kunnen trekken. Het grondwaterpeil is een dilemma voor ons. Boeren willen dit laag houden terwijl het voor de natuur beter is als we dit hoog houden. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Gregory Porter speelt geheugenmemory in De Avondshow met Arjen Lubach (video) Bekijk deze video » De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Kamerleden D66 'bellen' nu verdacht veel Bekijk deze video » De Avondshow met Arjen Lubach: Matthijs van Nieuwkerk over publiek 'kopen' Bekijk deze video »
TV :
De Avondshow met Arjen Lubach: "Nederland is te droog"

Nederland is te droog, dat is de conclusie die we kunnen trekken. Het grondwaterpeil is een dilemma voor ons. Boeren willen dit laag houden terwijl het voor de natuur beter is als we dit hoog houden.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Avondshow met Arjen Lubach: "Nederland is te droog" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV