Op1: Géza Weisz emotioneel door man die zijn opa onderdak bood in oorlog

Op1: Géza Weisz emotioneel door man die zijn opa onderdak bood in oorlog

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Géza Weisz vertelt bij Op1 meer over zijn opa, die in de Tweede Wereldoorlog onderdak kreeg van zijn vriend Fritz Rimathé. De acteur heeft de familie van Frits ontmoet en hij is blij dat hij op deze manier zijn opa beter kan leren kennen.

Lees verder onder de video.

<em>Op1</em>: Géza Weisz emotioneel door man die zijn opa onderdak bood in oorlog Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Géza Weisz vertelt bij Op1 meer over zijn opa, die in de Tweede Wereldoorlog onderdak kreeg van zijn vriend Fritz Rimathé. De acteur heeft de familie van Frits ontmoet en hij is blij dat hij op deze manier zijn opa beter kan leren kennen. Lees verder onder de video. Géza Weisz: ‘Het is zo heftig’“Ik word er emotioneel van”, vertelt Weisz. “Deze man heeft zijn leven geofferd om mijn opa in huis te nemen. En als je dan zijn gedachtengoed leest en inderdaad ook van zo dichtbij kan meemaken... Het is zo heftig.” Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Géza Weisz emotioneel door man die zijn opa onderdak bood in oorlog

Géza Weisz: ‘Het is zo heftig’
“Ik word er emotioneel van”, vertelt Weisz. “Deze man heeft zijn leven geofferd om mijn opa in huis te nemen. En als je dan zijn gedachtengoed leest en inderdaad ook van zo dichtbij kan meemaken... Het is zo heftig.”

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's