Johan Derksen maakt Erik ten Hag belachelijk: "Ook voor Nederlands naar nonnen in Vught"

Johan Derksen maakt Erik ten Hag belachelijk: "Ook voor Nederlands naar nonnen in Vught"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> maakt Erik ten Hag belachelijk: &quot;Ook voor Nederlands naar nonnen in <em>Vught</em>&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Woensdag werd in Vandaag Inside opnieuw het vertrek van Erik ten Hag naar Manchester United besproken. Volgens de huidige trainer Ralf Rangnick is de ploeg zo'n tien (!) nieuwe spelers nodig, dus dat belooft een hele kluif te worden voor Ten Hag - net als zijn korte analyses in de rust, die bij de Engelse tv verplicht zijn. Ten Hag gaat weliswaar voor een taalcursus naar de nonnen van Vught, maar die duurt twee jaar. Johan Derksen: "Dat had-ie misschien ook met Nederlands kunnen doen, voordat hij naar Ajax ging!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Woensdag werd in Vandaag Inside opnieuw het vertrek van Erik ten Hag naar Manchester United besproken. Volgens de huidige trainer Ralf Rangnick is de ploeg zo'n tien (!) nieuwe spelers nodig, dus dat belooft een hele kluif te worden voor Ten Hag - net als zijn korte analyses in de rust, die bij de Engelse tv verplicht zijn. Ten Hag gaat weliswaar voor een taalcursus naar de nonnen van Vught, maar die duurt twee jaar. Johan Derksen: "Dat had-ie misschien ook met Nederlands kunnen doen, voordat hij naar Ajax ging!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's