Het mooiste meisje van de klas over Femke gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het mooiste meisje van de klas over Femke gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het mooiste meisje van de klas over Femke gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het mooiste meisje van de klas is vanaf vanavond terug met een nieuwe reeks afleveringen. Presentator Jaap Jongbloed kijkt wat er geworden is van meiden naar wie iedereen op de middelbare school keek. De verhalen zijn niet altijd even vrolijk. WeesFemke Huijsmans, het meisje met de stralende lach en de mooie ogen, wordt op haar achtste wees. Samen met haar zus wordt ze in een pleeggezin geplaatst. Maar wat haar klasgenoten op 't Hooghe Landt in Amersfoort niet weten, is dat het opgroeien in het pleeggezin een traumatische ervaring is voor Femke. KaraktereigenschapOndanks het overlijden van haar ouders en de vervelende ervaring van het pleeggezin is Femke geen meisje dat bij de pakken neer gaat zitten en wil ze alles uit het leven halen. Wat Femke in haar hoofd heeft moet en zal gebeuren. Deze karaktereigenschap brengt haar letterlijk heel ver én over zee. :[broadcast:videos](ids:"412707,326210" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Het mooiste meisje van de klas is vanaf vanavond terug met een nieuwe reeks afleveringen. Presentator Jaap Jongbloed kijkt wat er geworden is van meiden naar wie iedereen op de middelbare school keek. De verhalen zijn niet altijd even vrolijk.

Wees
Femke Huijsmans, het meisje met de stralende lach en de mooie ogen, wordt op haar achtste wees. Samen met haar zus wordt ze in een pleeggezin geplaatst. Maar wat haar klasgenoten op 't Hooghe Landt in Amersfoort niet weten, is dat het opgroeien in het pleeggezin een traumatische ervaring is voor Femke.

Karaktereigenschap
Ondanks het overlijden van haar ouders en de vervelende ervaring van het pleeggezin is Femke geen meisje dat bij de pakken neer gaat zitten en wil ze alles uit het leven halen. Wat Femke in haar hoofd heeft moet en zal gebeuren. Deze karaktereigenschap brengt haar letterlijk heel ver én over zee.

:[broadcast:videos](ids:"412707,326210" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's