Baptiste seizoen 2 vanaf zaterdag te zien bij NPO 2: bekijk hier de trailer

Baptiste seizoen 2 vanaf zaterdag te zien bij NPO 2: bekijk hier de trailer

Vanaf zaterdag kun je bij NPO 2 kijken naar het tweede seizoen van de serie Baptiste. De Franse rechercheur Julien Baptiste moet een gecompliceerde zaak zien op te lossen. De man en twee zoons van de Britse ambassadeur Emma Chambers zijn namelijk spoorloos verdwenen tijdens een vakantie in Hongarije. Baptiste is gespecialiseerd in dit soort ingewikkelde vermissingszaken en hij doet er alles aan om de zaak op de lossen.

Bekijk de trailer van het tweede seizoen van Baptiste in de video hieronder.

Het tweede seizoen van Baptiste is vanaf zaterdag 23 april wekelijks rond 22.50 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Baptiste terugkijken bij Gids.tv.

<em>Baptiste</em> seizoen 2 vanaf zaterdag te zien bij NPO 2: bekijk hier de trailer Vanaf zaterdag kun je bij NPO 2 kijken naar het tweede seizoen van de serie Baptiste. De Franse rechercheur Julien Baptiste moet een gecompliceerde zaak zien op te lossen. De man en twee zoons van de Britse ambassadeur Emma Chambers zijn namelijk spoorloos verdwenen tijdens een vakantie in Hongarije. Baptiste is gespecialiseerd in dit soort ingewikkelde vermissingszaken en hij doet er alles aan om de zaak op de lossen. Bekijk de trailer van het tweede seizoen van Baptiste in de video hieronder. Het tweede seizoen van Baptiste is vanaf zaterdag 23 april wekelijks rond 22.50 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Baptiste terugkijken bij Gids.tv.
Trailer :
Baptiste seizoen 2 vanaf zaterdag te zien bij NPO 2: bekijk hier de trailer

Actuele video's

Meer actuele video's