Slechtste chauffeur van Nederland: vriendin is trots op appende Ot achter het stuur

Slechtste chauffeur van Nederland: vriendin is trots op appende Ot achter het stuur

Ot krijgt in De slechtste chauffeur van Nederland de levensgevaarlijke opdracht om te appen en bellen achter het stuur. Dit gaat totaal mis, en daarom is zijn vriendin trots op hem. “Omdat je zag dat hij het helemaal niet gewend was.” Zijn vriendin heeft het Ot afgeleerd om met zijn telefoon bezig te zijn tijdens het rijden en dat is blijkbaar goed gelukt.

Bekijk de beelden van De slechtste chauffeur van Nederland hieronder.

De slechtste chauffeur van Nederland is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De slechtste chauffeur van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

<em>Slechtste chauffeur van Nederland</em>: vriendin is trots op appende Ot achter het stuur Ot krijgt in De slechtste chauffeur van Nederland de levensgevaarlijke opdracht om te appen en bellen achter het stuur. Dit gaat totaal mis, en daarom is zijn vriendin trots op hem. “Omdat je zag dat hij het helemaal niet gewend was.” Zijn vriendin heeft het Ot afgeleerd om met zijn telefoon bezig te zijn tijdens het rijden en dat is blijkbaar goed gelukt. Bekijk de beelden van De slechtste chauffeur van Nederland hieronder. De slechtste chauffeur van Nederland is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De slechtste chauffeur van Nederland terugkijken bij Gids.tv. De Slechtste Chauffeur van Nederland-Joey rijdt blindelings tijdens nachtproef Bekijk deze video » De slechtste chauffeur van Nederland: Bradley rijdt blokkenmuur totaal omver Bekijk deze video »
TV :
Slechtste chauffeur van Nederland: vriendin is trots op appende Ot achter het stuurActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV