Emotionele brief dochter John in Verslaafd!: 'Voelde alsof ik beide ouders verloor'

Emotionele brief dochter John in Verslaafd!: 'Voelde alsof ik beide ouders verloor'

In het programma Verslaafd! is er een interventie voor John, die al jaren zwaar verslaafd is aan alcohol. Zijn dochter leest haar brief voor, over hoe zwaar het voor haar is sinds haar moeder is overleden en hoe haar vader nu als een zoon voor haar is omdat ze hem moet verzorgen. “Toen kwam de klap. Mama werd ziek en je wist je geen houding te geven. Bang om haar te verliezen. Je verstopte je verdriet in de drank. Na anderhalf jaar zijn we mama dan toch verloren. Het voelde voor mij alsof ik beide ouders verloor.”

Bekijk het fragment uit Verslaafd! hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Verslaafd! terugkijken bij Gids.tv.

Emotionele brief dochter John in <em>Verslaafd!</em>: 'Voelde alsof ik beide ouders verloor' In het programma Verslaafd! is er een interventie voor John, die al jaren zwaar verslaafd is aan alcohol. Zijn dochter leest haar brief voor, over hoe zwaar het voor haar is sinds haar moeder is overleden en hoe haar vader nu als een zoon voor haar is omdat ze hem moet verzorgen. “Toen kwam de klap. Mama werd ziek en je wist je geen houding te geven. Bang om haar te verliezen. Je verstopte je verdriet in de drank. Na anderhalf jaar zijn we mama dan toch verloren. Het voelde voor mij alsof ik beide ouders verloor.” Bekijk het fragment uit Verslaafd! hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Verslaafd! terugkijken bij Gids.tv. Verslaafd! gemist? Moeder Reiny weet niet hoe het nu met Davey gaat Bekijk deze video » Woensdag in Verslaafd!: Alcoholverslaafde John drinkt 30 bier per dag (video) Bekijk deze video »
TV :
Emotionele brief dochter John in Verslaafd!: 'Voelde alsof ik beide ouders verloor'

Actuele video's

Meer actuele video's