Jinek: Mátyás Bittenbinder laat zien dat Aziatische hoornaar nog best meevalt

Jinek: Mátyás Bittenbinder laat zien dat Aziatische hoornaar nog best meevalt

Wespenhaters in Nederland zijn alweer helemaal in paniek door de komst van de Aziatische hoornaar, een 'killer-wesp' die een stuk groter is dan de gewone wesp. Bioloog Mátyás Bittenbinder laat bij Jinek zien dat het met die hoornaar allemaal nog wel meevalt...

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: Mátyás Bittenbinder laat zien dat <em>Aziatische hoornaar</em> nog best meevalt Wespenhaters in Nederland zijn alweer helemaal in paniek door de komst van de Aziatische hoornaar, een 'killer-wesp' die een stuk groter is dan de gewone wesp. Bioloog Mátyás Bittenbinder laat bij Jinek zien dat het met die hoornaar allemaal nog wel meevalt... Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. "Everything's bigger in America"Volgens Bittenbinder is de Aziatische hoornaar niet gevaarlijker voor de mens dan de gewone wesp, maar wél voor de bijenpopulatie - die compleet wordt opgegeten. De bioloog heeft een paar wespen van Naturalis meegenomen naar Jinek, en daar zit ook een "wesp uit een horrorfilm" bij, die nog veel groter is dan de Aziatische hoornaar. Deze komt voor aan de westkust van de Verenigde Staten, want: "Everything's bigger in America." Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Erik Mouthaan onthult dat hij met New Yorkers naar bed ging voor bijzondere verhalen Bekijk deze video » Pia Douwes over verlies van stem én zelfvertrouwen: "Was twee jaar depressief" Bekijk deze video » LuckyTV: Frans van Drimmelen gaat als mascotte aan de slag bij FC Antwerp Bekijk deze video » Hans Kraay jr. vindt dat Erik ten Hag naar Manchester United moet: "Slechter kan niet!" Bekijk deze video » D66 zorgt voor frustratie bij Floor Bremer: "Partij van moreel leiderschap!" Bekijk deze video » Volgens Sébas Diekstra wist ITV-bestuurslid Rick Brug wél van misstanden The Voice Bekijk deze video » Advocaat Sébas Diekstra klaagt over zaak The Voice of Holland: "Amper wat gebeurd" Bekijk deze video »
Talkshow :
Jinek: Mátyás Bittenbinder laat zien dat Aziatische hoornaar nog best meevalt

"Everything's bigger in America"
Volgens Bittenbinder is de Aziatische hoornaar niet gevaarlijker voor de mens dan de gewone wesp, maar wél voor de bijenpopulatie - die compleet wordt opgegeten. De bioloog heeft een paar wespen van Naturalis meegenomen naar Jinek, en daar zit ook een "wesp uit een horrorfilm" bij, die nog veel groter is dan de Aziatische hoornaar. Deze komt voor aan de westkust van de Verenigde Staten, want: "Everything's bigger in America."

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV