Jinek: Mátyás Bittenbinder laat zien dat Aziatische hoornaar nog best meevalt

Jinek: Mátyás Bittenbinder laat zien dat Aziatische hoornaar nog best meevalt

Wespenhaters in Nederland zijn alweer helemaal in paniek door de komst van de Aziatische hoornaar, een 'killer-wesp' die een stuk groter is dan de gewone wesp. Bioloog Mátyás Bittenbinder laat bij Jinek zien dat het met die hoornaar allemaal nog wel meevalt...

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: Mátyás Bittenbinder laat zien dat <em>Aziatische hoornaar</em> nog best meevalt Wespenhaters in Nederland zijn alweer helemaal in paniek door de komst van de Aziatische hoornaar, een 'killer-wesp' die een stuk groter is dan de gewone wesp. Bioloog Mátyás Bittenbinder laat bij Jinek zien dat het met die hoornaar allemaal nog wel meevalt... Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. "Everything's bigger in America"Volgens Bittenbinder is de Aziatische hoornaar niet gevaarlijker voor de mens dan de gewone wesp, maar wél voor de bijenpopulatie - die compleet wordt opgegeten. De bioloog heeft een paar wespen van Naturalis meegenomen naar Jinek, en daar zit ook een "wesp uit een horrorfilm" bij, die nog veel groter is dan de Aziatische hoornaar. Deze komt voor aan de westkust van de Verenigde Staten, want: "Everything's bigger in America." Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Mátyás Bittenbinder laat zien dat Aziatische hoornaar nog best meevalt

"Everything's bigger in America"
Volgens Bittenbinder is de Aziatische hoornaar niet gevaarlijker voor de mens dan de gewone wesp, maar wél voor de bijenpopulatie - die compleet wordt opgegeten. De bioloog heeft een paar wespen van Naturalis meegenomen naar Jinek, en daar zit ook een "wesp uit een horrorfilm" bij, die nog veel groter is dan de Aziatische hoornaar. Deze komt voor aan de westkust van de Verenigde Staten, want: "Everything's bigger in America."

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's